Rezervacija apartmana
 
Obiteljski odmor HrvatskiEnglishDeutschItalianoFrançaisCeskyMagyar
Polski

 
  Dubrovačko primorje
 
UŠĆE NERETVE
Rijeka Neretva
ZVONIK U OPUZENU
Opuzen
PLAŽA U KLEKU
Plaže, More
APARTMANI BONACA
Apartmani, Sobe
 


Apartmani u dolini Neretve


Mi smo obitelj Deak, živimo u prelijepoj Dolini rijeke Neretve u malom mjestu Opuzenu (samo 10-tak km udaljenog od Kleka).

Privatni smještaj


Tu vam se ustvari spajaju i mirisna brda obrasla mediteranskim biljem i tajanstvena močvara ukrašena gracioznim cvjetovima lopoča koja skriva tristotinjak ptičjih vrsta te kristalno plavo more koje vas mami u svoje skrovite male vale. Stanovništvo našeg kraja uglavnom ľivi od poljoprivrede, ribarstva i turizma.

Uz svo povrće koje možete zamisliti na jednom mjestu, ovdje se uzgajaju i razne vrste voća od kojeg je na zavidnom mjestu neretvanska mandarina, koja je svojim nepreglednim plantažama preplavila Neretvansku dolinu.

Turističko naselje

Kao što je poljoprivreda interesantna u našem kraju na isti način postaje i turizam.

Vlasnici smo 27 moderno uređenih app  u samom središtu Turističkog naselja Klek koji će nadamo se pružiti ugodan boravak našim gostima.


ZBOG SVOG POLOŽAJA NAĆI APP SU IDEALNI POSEBICE ZA OBITELJI S MALOM DJECOM KAO I ZA GRUPNE DOLASKE  ( SENIORA, UČENIKA, MJEŠOVITE), ODAKLE SE MOGU IZVODITI PRELIJEPI IZLETI....

Tko je god do sada imao priliku posjetiti naš kraj ili se samo nakratko zaustaviti morao je osjetiti taj miris i zvuk, tu ljepotu i mirnoću u bilo koje doba godine i s opravdanjem ga nazvati "Rajom na Zemlji".

Toliko  toga bi se još moglo reći o našem prelijepom kraju, budete li naši gosti i sami čete se uvjeriti a nama ostaje da ispunimo sva vaša očekivanja.

Obitelj Deak 
Dubrovnik, Hrvatska